BOOK MIG TIL DIN OPGAVE PÅ:   25 48 31 25

Har I (for) travlt?

Enten i jeres marketingsafdeling eller på bureauet?

Har i travlt? For travlt? Så har i brug for en freelance grafiker. Det er her, jeg kommer ind i billedet. Jeg kommer til Jer - jeg har mit eget udstyr med, og der er ingen forpligtelser overhovedet. Når arbejdet er overstået, får I en faktura for mit arbejde. Det betyder, at I ikke skal oprette mig som ansat, ingen ferieordning, ingen sygepenge, ingen opsigelse, nemt og ligetil.

SAMARBEJDE

SÅDAN INDGÅR JEG
– SOM FREELANCE GRAFIKER – I JERES TEAM

Der er 4 vigtige punkter, hvorpå jeg kan bidrage i og omkring Jeres team. Hvilket indbefatter måden, som jeg samarbejder på, og opgaver som jeg varetager for Jer som virksomhed.

KREATIV GRAFIKER

Når jeg starter på en kreativ opgave, begynder jeg altid med at finde inspiration på nettet. Jeg tager højde for, hvad der rører sig lige nu, og kombinerer det kreative med det tekniske. På den måde, er I altid sikre på, at opgaven kan fuldføres, når den sendes videre i produktionen. Jeg følger naturligvis Jeres normale procedurer og processer, og med min lange grafiske erfaring kan I være sikre på, at jeg udfører opgaven efter givne standarder.

BINDELED

Jeg er vant til daglig kontakt med flere samarbejdspartnere og kunder. Derfor kan jeg uden problemer indgå som bindeled imellem kunder og øvrige samarbejdspartnere i Jeres firma. I kan stole på min diskretion, og at jeg varetager Jeres firmaprofil udadtil i samme omfang, som en fuldtidsansat ville gøre det.

EN EKSTRA KOLLEGA

Min rolle i Jeres team bliver ikke blot som en ekstra kollega, jeg vil også tilføje Jeres afdeling energi og udstråling. Jeg har meget nemt ved at tilpasse mig, og opfører mig altid kollegialt og hjælpsomt. Jeg elsker at yde en ekstra service, og lægger en dyd i altid at ytre min uforbeholdne mening.

PRIS- & TIDSBEVIDST

Det kan være dyrt at ansætte en freelance, men husk på at I ikke skal betale hverken sygepenge, feriepenge eller pension. Der er ingen forpligtelser overhovedet. Jeg er bevidst om, at få opgaven gjort færdig så hurtigt og effektivt så muligt. Jeg kommer ikke med store ønsker eller forventninger. Jeg arbejder med de muligheder, jeg har, og udfører altid opgaven med et smil.

INDLEVELSE

KVALITET

FULD TILFREDSHED

Er du klar til at booke mig – eller har du brug for at se, hvad jeg kan?

Kontakt mig via formularen på kontaktsiden, eller tag et kig i mit portfolio, for at se hvilke opgaver jeg har løst for andre kunder.

ADRESSE

Højvangsalle 11 - 8700 Horsens

 

TELEFON

25 48 31 25