BOOK MIG TIL DIN OPGAVE PÅ:   25 48 31 25
METTE FOLDAGER – LEGEKÆDEN:

JEG KAN KUN ANBEFALE DETTE ENERGIBUNDT TIL PRODUKTION AF GRAFISKE OPGAVER

Magen til positiv, kreativ, effektiv, engageret og passioneret pige skal man lede længe efter.
Jeg får altid opgaverne til tiden, løst som forventet med optimal forståelse for briefingen!

BIRGITTE KOLD INGWARSEN - BOG & IDE

MED SINE EMPATISKE OG KREATIVE EVNER, SÆTTER HUN SIG HURTIGT IND I KUNDENS UDFORDRINGER OG BEHOV

Jeg har arbejdet sammen med IlkærGrafisk siden januar 2017. En tid, hvor jeg har lært Bettina godt at kende. 

Bettina er et fantastisk menneske. Med sine empatiske og kreative evner, sætter hun sig hurtigt ind i kundens udfordringer og behov. Dette fører til lækre unikke kreative løsninger, som er lige i øjet. Ofte har jeg brugt IlkærGrafisk, hvor andre bureauer må give op. Bettina evner nemlig at forstå selv den mest umulige opgave, og er ikke bleg for at udfordre, hvis hun kan se det vil løfte opgaven til et højere niveau. 

 

De kampagner vi har lavet sammen med IlkærGrafisk, har haft gode konverteringsrater. Samtidig har de materialer (brochurer, pamfletter, plakater, POS-materialer, online kampagner m.m.) vi har lavet sammen med hende været nemme at forstå, og bruge – til stor tilfredshed for kunderne og vores butikker. Tiden, til at løse en opgave, er ofte knap - dette til trods, er den alligevel blevet løst til meget tilfredsstillende resultat og naturligvis til tiden.

ANDERS DAHL IVERSEN - BOGHANDLEREN

VI ER MEGET TILFREDSE MED VORES SAMARBEJDE

Bettina Ilkær har i flere år produceret kataloger, POS materiale og mange andre grafiske opgaver for BOGhandleren. Vi er meget tilfredse med vores samarbejde.

Bettina er meget hurtig og fleksibel i forhold til allerede planlagte opgaver og ad hoc opgaver. Vi har/har haft stor glæde af Bettinas faglige kompetence og sparring i forhold til udvikling og eksekvering af grafisk udtryk og kommunikation.

Som person har Bettina en meget positiv og konstruktiv tilgang til opgaver og personer. Hun er derfor meget vellidt blandt alle medarbejdere i Indeks Retail A/S.

Jeg kan derfor give Bettina de bedste anbefalinger og står gerne til rådighed for yderligere information.

INGE CARLSEN - ETIKETLAGERET.DK

SUPER PROFESSIONEL OG HURTIG SERVICE

Vi bruger IlkærGrafisk som underleverandør til vores virksomhed. Og det er tydeligt at IlkærGrafisk kan sit kram. Altid meget fine og elegante opsætninger, og tit med flere forslag, hvis oplægget fra vores kunder ikke sidder lige i skabet.

De professionelle opsætninger vi har modtaget har helt sikkert været med til at øge vores salg.

RONNY FALKENHARD - KIRATIN

KREATIV, EFFEKTIV OG YDERST SERVICEMINDED

Vi fik anbefalet IlkærGrafisk/Bettina, da vi skulle have lavet en ny design linie i vores marketing materiale. Og den anbefaling har hun til fulde levet op til. Hun fik hurtig fat i hvad vi gerne ville. Kreativt og effektivt fik hun skabt en ny linie, som vi er meget stolte af. Hun er fleksibel, yderst serviceminded, og leverer altid til tiden. Vi har siden brugt Bettina hver gang, vi skal have lavet noget grafisk, og hun har vores varmeste anbefalinger.

JENS PETER DIDERIKSEN – KORSHØJ KONTOR CENTER A/S:

PROFESSIONELT, KREATIVT & HURTIGT

Vi havde en hastesag på et katalog som Bettina løste professionelt, kreativt og hurtigt.
Jeg kan varmt anbefale både hende og hendes arbejde.

LISBETH BREDAHL DJURSAA – INDEKS RETAIL A/S

HUN ER HURTIG OG EFFEKTIV

I vores samarbejde med Bettina, har vi fået mange gode og kreative løsninger til vore projekter og har været yderst tilfredse. Hun er hurtig og effektiv, og rammer  plet med første layout og hun leverer altid til tiden.
Vi kan kun give Bettina vores varmeste anbefalinger.

LISELOTTE BØGELUND MIKKELSEN – CAFÉ KUNST

HUN KAN VIRKELIG SIT KRAM

Bettina har lavet hele vores markedsførings materiale, lige fra logo-design til opsættelse af diverse brochure, brevlinie, og annoncer. Vi har været ovenud tilfredse – hun kan virkelig sit kram.