BOOK MIG TIL DIN OPGAVE PÅ:   25 48 31 25

Bog & idé 2019

BOI_forsider_2019_SAMLET

IlkærGrafisk laver det meste af  Bog & idé's markedsføringsmateriale. Heriblandt 3 af deres kataloger. Derudover al POS materiale til butikkerne til alle kampagner.

Kunde:

Bog & idé

Opgaven:

Ad'er, grafisk designer og billedbehandler.

Produkter

Layout

Opsætning

Billedbehandling

Klar til tryk og iPaper

BOI_opslag_2019_SKOLETASKER

Skoletaskekataloget blev trykt i butiksoplag. Hertil blev også lavet POS materiale til butikkerne.

BOI_opslag_2019_SKRIVEBAR

Skrivebarskataloget blev trykt i butiksoplag. Hertil blev også lavet POS materiale til butikkerne.

BOI_opslag_2019_KREA-JUL

Det kreative julekatalog blev kun lavet til online.

BIRGITTE KOLD INGWARSEN - BOG & IDE

MED SINE EMPATISKE OG KREATIVE EVNER, SÆTTER HUN SIG HURTIGT IND I KUNDENS UDFORDRINGER OG BEHOV

Jeg har arbejdet sammen med IlkærGrafisk siden januar 2017. En tid, hvor jeg har lært Bettina godt at kende. 

Hun er et fantastisk menneske. Med sine empatiske og kreative evner, sætter hun sig hurtigt ind i kundens udfordringer og behov. Dette fører til lækre unikke kreative løsninger, som er lige i øjet. Ofte har jeg brugt IlkærGrafisk, hvor andre bureauer må give op. Bettina evner nemlig at forstå selv den mest umulige opgave, og er ikke bleg for at udfordre, hvis hun kan se det vil løfte opgaven til et højere niveau. 

 

De kampagner vi har lavet sammen med IlkærGrafisk, har haft gode konverteringsrater. Samtidig har de materialer (brochurer, pamfletter, plakater, POS-materialer, online kampagner m.m.) vi har lavet sammen med hende været nemme at forstå, og bruge – til stor tilfredshed for kunderne og vores butikker. Tiden, til at løse en opgave, er ofte knap - dette til trods, er den alligevel blevet løst til meget tilfredsstillende resultat og naturligvis til tiden.

Mangler du en profilbrochure, der gerne skulle være i tråd med resten af dit materiale, så er du kommet til den helt rette

Inden jeg går i gang med sådan en opgave, sørger jeg for at sætte mig fuldstændig ind i hvilke farver, fonte, layout osv. der ellers er brugt i kundens materiale for at kunne holde den røde tråd, hvilket der for mig, er en af de fornemmeste opgaver.