BOOK MIG TIL DIN OPGAVE PÅ:   25 48 31 25

BOGhandleren 2019

BOGH_forsider_2019_samlet

IlkærGrafisk laver al markedsføringsmateriale til boghandlerkæden BOGhandleren. Heriblandt også alle kataloger. I 2019 blev det 4 i alt.

Kunde:

BOGhandleren

Opgaven:

Ad'er, grafiker og billedbehandler

Produkter

Layout
Katalogopsætning
Billedbehandling
iPaper online-katalog
POS materiale
Online grafik

BOGH_opslag_2019_BOGUDSALG

BOGhandlerens BOGudsalg på 32 sider blev trykt i butiksoplag. Hertil blev også lavet POS materiale til butikkerne.

BOGH_opslag_2019_SOMMER

BOGhandlerens sommerkatalog på 32 sider blev husstandsomdelt i et oplag på ca. 100.000 eksemplarer. Hertil blev også lavet POS materiale til butikkerne.

BOGH_opslag_2019_BOGKUP

BOGhandlerens BOGkup på 24 sider blev kun vist online. Hertil blev også lavet POS materiale til butikkerne.

BOGH_opslag_2019_JUL

BOGhandlerens store julekatalog på 64 sider blev husstandsomdelt i ca. 125.000 eksemplarer. Hertil blev også lavet POS materiale til butikkerne.

ANDERS DAHL IVERSEN - BOGHANDLEREN:

VI ER MEGET TILFREDSE MED VORES SAMARBEJDE

Bettina Ilkær har i flere år produceret kataloger, POS materiale og mange andre grafiske opgaver for BOGhandleren. Vi er meget tilfredse med vores samarbejde. Bettina er meget hurtig og fleksibel i forhold til allerede planlagte opgaver og ad hoc opgaver. Vi har/har haft stor glæde af Bettinas faglige kompetence og sparring i forhold til udvikling og eksekvering af grafisk udtryk og kommunikation. Som person har Bettina en meget positiv og konstruktiv tilgang til opgaver og personer. 

Spidskompetencen hos IlkærGrafisk er katalogproduktion til husstandsomdeling, og endda til konkurrencedygtige priser

Er I en virksomhed som har husstandsomdelte reklamer, kan I altid være sikker på at får fuld valuta for pengene, ved at vælge IlkærGrafisk som leverandør, da det er her min store erfaring kommer i spil - og det endda til meget konkurrencedygtige priser i forhold til andre reklamebureauer.